domingo, 24 de noviembre de 2013

Diari: 10a setmana

Bona nit a tots!!

Queda fixada la cita amb el nostre contacte de Bayer: dijous 28 a l'estació de Sants de Barcelona, tindrà lloc l'entrevista.
A més, dilluns d'aquesta setmana vam fer part de la nostra part práctica del treball al laboratori de l'institut. Vam elaborar amb l'ajuda de la nostra tutora del treball, la Cori, un ungüent tipus Vicks VapoRub
Després de gairebé tres hores vam obtenir un resultat molt satisfactori! 



Estem molt orgulloses de la nostra feina i agraïm l'ajuda recibida per part de la nostra tutora.

Aviat tindreu més informació. Que vagi bé la setmana!

Laura3

domingo, 17 de noviembre de 2013

Diari: 9a setmana

Bona nit!

El cap de setmana ha finalitzat i per tant aquesta instensa setmana. Hem anat avançant el que s'ha pogut entre tants exàmens.
Pel que fa a les entrevistes pendents, seguim a l'espera de la resposta del periodista Miguel Jara i també a citar-nos amb el/la treballador/a de Bayer.
A més, la nostra tutora del treball que ens donarà un cop de mà amb la part pràctica, ens ha dit que a principis d'aquesta setmana que entra realitzarem el nostre experiment. A veure si obtenim el que esperem!

De moment això és tot! Seguirem informant-vos com avança la nostra investigació.
Fins aviat!

Laures.

lunes, 11 de noviembre de 2013

Diari: 8a setmana



Hola!

Durant aquesta setmana passada hem seguit avançant i hem intentat contactar amb el contacte de Bayer.
Hem afegit una altra persona al llistat de les entrevistes, i es que ens va sortir una entrevista d'imprevist el passat dimarts amb una de les doctores coordinadores del CAP Can Rull, i la veritat és que va anar prou bé.

Al llarg d'aquesta setmana o bé principis de la setmana vinent farem la nostra part pràctica, així que en breu tornareu a tenir notícies nostres. Esperem que us agradi!

Fins aviat!
Laures.

viernes, 1 de noviembre de 2013

Diari: 7a setmana

Hola, bona tarda de divendres Sant;

Ja ha passat una setmana des de la nostra última entrada, en la que hem seguit escrivint el nostre treball, que ja comença a agafar forma. La setmana passada la doctora ens va dir que intentaria contactar amb algú que treballés al món de la indústria farmacèutica i ha complert la seva paraula, si tot va bé en no més d'un mes ens reunirem amb un contacte que treballa a Bayer.

En quant a les entrevistes li hem enviat una al periodista Miguel Jara, una persona molt entesa en l'àmbit de la cara fosca de les indústries i que va oferir-se a donar-nos un cop de mà responent-nos unes preguntes. També hem portat una entrevista al Cap Can Rull per intentar parlar amb la seva directora. Esperem que ens responguin aviat!

Agraïm la col·laboració de totes aquelles persones que ens estan ajudant a poder fer aquest treball.

Fins la setmana vinent!